Inici / Notícies
NOTíCIES

Noves idees de negoci basades en la innovació, a través d’un nou programa de creació d’empreses

Clausura Programa Creación de Empresas en ADEIT 2012Una empresa de visites turístiques amb valor afegit a través d’experiències multisensorials; un projecte destinat a combinar el desenvolupament dels continguts educatius amb l’ús de la tecnologia; i un projecte d’entrenament personal destinat a millorar la qualitat de vida tant de persones sanes com de persones amb determinades patologies són tres de les idees de negoci, basades en la innovació, sorgides del nou programa desenvolupat en el marc de la Càtedra de Cultura Empresarial i clausurat la passada setmana en ADEIT.

Aquest programa, que compta amb el finançament de ‘La Caixa’ i amb la col•laboració de la Generalitat Valenciana, ha ajudat a 20 titulats de la Universitat de València a desenvolupar la seua pròpia empresa o bé a afermar aquelles que necessiten replantejar la seua gestió.

«Que ningú us ofegue ni us deprimisca. Heu de treballar molt, però en les vostres mans està trobar una motivació per a dur endavant el vostre projecte». Així ha animat als emprenedors el director general de la Càtedra de Cultura Empresarial, Vicente Ruiz, amb el qual ha coincidit Salvador Sanchís, director d’Institucions de ‘La Caixa’ en Llevant i Múrcia, que ha apuntat a la necessitat de seguir estimulant als emprenedors com una forma de promoure el creixement econòmic del país.

Santiago Martí, Secretari Autonòmic de Formació i Ocupació de la Generalitat Valenciana, ha destacat també la importància de fomentar l’emprendiment com «una manera de donar eixida a la situació en la qual ens trobem». Per la seua banda, Pedro Carrasco, Vicerector d’Investigació i Política Científica de la Universitat de València , ha felicitat als alumnes pel treball realitzat i els ha desitjat sort perquè «no cal oblidar que per bones que siguen les iniciatives, el camí és dur».

Més informació:
http://www.adeit.uv.es/desarrollo