Inici / Notícies
NOTíCIES

Oferir formació a mida de les empreses per mitjà de la UV, nova línia de treball de ADEIT

ADEIT - Portada Memoria Actividades 11/12Detectar i dissenyar programes formatius a mida de les necessitats puntuals de les empreses és l’objectiu de la nova línia d’actuació que ha engegat la Fundació Universitat-Empresa de la Universitat de València (ADEIT). Mitjançant el nou programa de formació especialitzada, es treballarà en la detecció de necessitats formatives –a través de professors universitaris o bé a través d’empreses i entitats– a partir de les quals es configuraran els diferents cursos, partint del coneixement i saber fer dels investigadors i docents de la Universitat de València.

Aquest programa –segons que explica la seua responsable, Carmen Escolano– respon «a l’essència i principal missió de l’ADEIT, en la mesura que actua com a punt d’unió entre el coneixement universitari i les necessitats de formació del món productiu». A més a més, entre els avantatges d’aquesta actuació, la responsable del programa destaca el reforç del nivell de qualificació dels professionals dels diversos sectors i l’impuls que això pot suposar a la innovació i la competitivitat de les institucions i empreses.

Una formació pràctica, adaptada i flexible
La flexibilitat i l’adaptació al perfil dels professionals de les empreses són les característiques principals d’aquest tipus de formació, a les quals s’uneix un enfocament pràctic i orientat a la resolució de problemes, la flexibilitat quant a la modalitat (en línia, a distància o semipresencial) i l’agilitat i facilitat per a l’arrancada i el desenvolupament.

Els interessats a conèixer les possibilitats que s’obrin amb aquesta nova línia de treball, tant de l’àmbit de l’empresa com de la Universitat, poden contactar amb l’ADEIT, des d’on, una vegada identificada la necessitat formativa juntament amb equips d’investigació de la Universitat de València, se’ls assessora sobre la solució més adequada i se’ls ofereixen programes formatius específics. Així mateix, l’ADEIT s’encarrega de la gestió administrativa i econòmica dels cursos.

Més informació:
informacion@adeit.uv.es