Amb més de 130 anys d’història acumulada, Banc Sabadell encapçala avui el quart grup bancari privat cotitzat en l’IBEX 35 i és una de les entitats financeres millor capitalitzades del sector financer espanyol. El grup financer que lidera inclou societats filials i participades, bancs i xarxes amb marques comercials que incorporen propostes de valor diferenciades, enfocades a la diversificació per territoris i negocis sota el denominador comú de la professionalitat i l’excel·lència en el servei.
El fet d’estar dotat dels recursos tecnològics i comercials més moderns, juntament amb una organització multicanal focalitzada en el client i les seues necessitats, permet a Banc Sabadell ser un referent nacional en el mercat de la banca personal i d’empreses i un excel·lent representant d’Espanya en altres dinou països. La seua seu està a Sabadell, Barcelona. És la quarta entitat financera espanyola per volum d’actius, compta amb 2.873 oficines, 26.090 empleats i 11,4 milions de clients. Actualment cotitza en la Borsa de Madrid i forma part de l’índex IBEX 35.

La col·laboració de Banc Sabadell en ADEIT es fonamenta en el propòsit de recolzar objectius conjunts que ens uneixen, com són la promoció del talent, la divulgació del coneixement, l'intercanvi d'idees, així com la difusió de llits que interconnecten l'univers universitari i l'horitzó empresarial. Al nostre judici, és fonamental que institucions com la Fundació Universitat Empresa de la Universitat de València prenguen protagonisme en aquests aspectes, ja que redunden en el progrés i desenvolupament intel·lectual i econòmic de tots
Jaime Matas Director Territorial de Banco Sabadell
Banco Sabadell
Banco Santander
BANKIA
CaixaBank
Camara de Comercio
Coca Cola Iberian Partners
CONSUM
DACSA
Grupo Martínez
Emivasa
Feria Valencia
Fundación Bancaja
GH Electrotermia
Grupo UBESOL
Mercadona
Pavasal
RNB
Stadler Rail Valencia S.A.U.
Umivale
VICKY FOODS