CaixaBank és un grup financer, líder del mercat espanyol, integrat per negoci bancari, activitat asseguradora i inversions en bancs internacionals i en empreses capdavanteres del sector serveis. L’essència i tret diferencial del grup és la seua implicació i ferm compromís amb la societat. CaixaBank aposta pel desenvolupament de l’activitat bancària basada en els valors corporatius de qualitat, confiança i compromís social i té la major base de clients a Espanya, amb prop de 14 milions. L’entitat compta amb la xarxa més extensa d’Espanya, amb més de 5.100 oficines i més de 9.500 caixers, que es complementa amb un servei capdavanter de banca mòbil i online.

La innovació tecnològica forma part de la cultura de CaixaBank, que ha sigut reconeguda internacionalment en diverses ocasions com el banc més innovador del món. Així mateix, és l’entitat capdavantera en banca per internet i banca mòbil a Espanya. En el Pla Estratègic 2015-2018 aspira a situar-se com a líder en confiança i reputació sobre la base de la qualitat de servei i al seu compromís social. Per a açò, el seu principal actiu és el seu equip humà, una plantilla amb una excel·lent formació, vocació de servei al client i compromesa amb el projecte de CaixaBank.

Per a CaixaBank, la col·laboració amb ADEIT significa estar en permanent contacte amb el món acadèmic i de l'empresa i, sobretot, l'anticipació i adaptació a l'empresari del dia de demà per a servir de catalitzador i de habilitador dels necessaris instruments financers.
Bibiano M. Martínez Director Territorial de CaixaBank en la Comunitat Valenciana
Banco Sabadell
Banco Santander
BANKIA
CaixaBank
Camara de Comercio
Coca Cola Iberian Partners
CONSUM
DACSA
Grupo Martínez
Emivasa
Feria Valencia
Fundación Bancaja
GH Electrotermia
Grupo UBESOL
Mercadona
Pavasal
RNB
Stadler Rail Valencia S.A.U.
Umivale
VICKY FOODS