Inici / Notícies
NOTíCIES

La Universitat presenta el seu model de tutoria de pràctiques en el Simposium sobre Practicum

La Universitat de València ha presentat el seu model d’avaluació i acreditació de tutors de pràctiques externes en el marc del II Simposium Internacional sobre el Practicum y las Prácticas en Empresas en la Formación Universitaria celebrat en Poio (Pontevedra).

Concretament, la vicerectora d’Estudis i Política Lingüística de la Universitat de València, Isabel Vázquez, va presentar, en una de les dues taules rodones organitzades, el projecte Sistema per a l’Avaluació i Acreditació dels Tutors de Pràctiques Externes (SEAT-PE). A través d’aquesta iniciativa, aprovada pel ministeri d’Educació, Cultura i Esport, la Universitat de València ha dissenyat un projecte innovador per a reconèixer la labor d’excel·lència que realitzen els tutors de pràctiques, tant acadèmics com de les empreses, amb la finalitat d’augmentar la qualitat de les tutories de les pràctiques externes i millorar l’aprenentatge dels estudiants i les seues possibilitats d’ocupació.

La vicerectora d’Estudis i Política Lingüística de la Universitat de València, va presentar el projecte SEAT-PE, Sistema per a l’Avaluació i Acreditació dels Tutors de Pràctiques Externes

A més, l’equip de treball del projecte SEAT-PE va presentar una comunicació sobre el model de qualitat de la tutoria de pràctiques externes universitàries.

Punt de trobada del Practicum
Més de 200 persones, entre professors universitaris, gestors i responsables acadèmics, es van donar cita en aquesta trobada que organitzen conjuntament, amb caràcter bienal, les universitats de Santiago, Vigo i La Corunya. A través de més d’un centenar de comunicacions i diferents conferències i taules rodones, els assistents van tenir l’oportunitat de compartir els avanços en les investigacions sobre el Practicum i les pràctiques externes universitàries.

En la seua XII edició, a la qual han assistit experts de diferents països com Alemanya, Canadà, Xile, Mèxic o Regne Unit, les principals línies temàtiques abordades són les experiències innovadores sobre el Practicum en graus i màsters o les TIC en el Practicum, entre d’uns altres.

Notícia publicada: 8/07/2013