Inici / Notícies
NOTíCIES

Oberta la matrícula per al certificat d’especialització en Massatge en Fisioteràpia de la UV

POSTGRADO - Masaje en FisioterapiaFins al pròxim 15 de maig estarà oberta la matrícula per participar en la quarta edició del certificat d’especialització en Massatge en Fisioteràpia de la Universitat de València.

Dirigit a estudiantes i diplomats en Fisioteràpia, el curs ofereix una fonamentació científica i pràctica de les tècniques més tradicionals del massatge i de les seues bases fisiològiques amb la finalitat d’evitar l’ús de tècniques incorrectes i de controlar les possibles contraindicacions.

El curs, que es desenvoluparà entre els mesos de juny i juliol, combina les sessions teòriques i pràctiques i es divideix en tres grans blocs: anatomia palpatòria, bases fonamentals de dermatologia i tècniques de massatge.

Tal com expliquen els directors del curs, els professors del departament de Fisioteràpia Luis Antonio Villaplana i Josep Carles Benítez, els massatges han anat guanyant importància en el tractament d’afeccions de l’aparell locomotor. L’extensió del massatge, i especialment la simplicitat de les seues tècniques i la seua assequibilitat, segons els directors del curs, comporten una perillositat, en la mesura –expliquen– que si s’utilitzen tècniques incorrectes el massatge no solament no ajuda sinó que pot resultar perjudicial.

Per això, subratllen, la importància d’aprendre i millorar aquesta tècnica de fisioteràpia. «Com a mitjà higiènic, curatiu i profilàctic, el massatge s’utilitza de sempre, però en els últims anys la seua popularitat ha augmentat progressivament fins a convertir-se en objecte d’atenció i investigacions científiques», apunten.

Més informació:
Certificat de Massatge en Fisioteràpia