Ocupabilitat
QUè FEM

Es denomina ocupabilitat al conjunt d’aptituds i actituds que permeten a una persona aconseguir i conservar una ocupació. Són instruments eficaços per a potenciar-la el desenvolupament de competències i habilitats que propicien l’actitud emprenedora de l’alumnat, la formació pràctica en empreses i altres entitats, així com les sessions informatives sobre oportunitats d’ocupació.

Els serveis que s’ofereixen a continuació estan dirigits a l’alumnat de la Universitat de València, sent en el professorat l’element essencial en el primer d’ells, i també als seus recentment egressats.

Ocupabilitat és el conjunt d’actituds i comportaments relacionats amb el treball.

A través de MOTIVEM el professorat estimula la creativitat de l’alumnat coordinant el desenvolupament d’idees en equip per a millorar la seua ocupabilitat.

Les empreses i institucions que oferixen formació pràctica per als recentment titulats les permeten realitzar tasques relacionades amb els estudis universitaris millorant el seu procés d’adquisició de competències.

Les sessions ”Lunes con Empleo” faciliten l’accés a l’ocupació als recentment titulats i els orienten en el seu futur professional. Empreses, institucions i professionals experts en l’àmbit dels recursos humans donen a conèixer ofertes d’ocupació vigents, característiques de processos de selecció i plans de carrera, així com possibles eixides professionals.