Inici / Notícies
NOTíCIES

El 2018 de la Fundació ADEIT en imatges

2018 ha sigut un any important per a la Fundació ADEIT, no solament pel compliment dels seus 30 anys sinó també per la quantitat de fites la seu de les quals ha sigut protagonista. Gener va començar amb el lliurament dels Premis Universitat-Societat del Consell Social de la Universitat de València en la qual Miguel Falomir, actual director del Museu del Prat, va ser guardonat amb el Premi Alumni-Plus per la seua trajectòria professional i per haver-se format en la Universitat de València. Al març, Ximo Puig va ser nomenat President d’Honor d’ADEIT en un acte celebrat en el Palau de la Generalitat Valenciana. A l’abril, com cada any, la guia de Postgrau va eixir al carrer amb prop de 300 cursos disponibles dividits en nou àrees. Tan sols un mes després, la nostra fundació va acollir la clausura d’Idees MOTIVEM en la qual Gota a Gota es va alçar amb el primer premi.

Juliol va ser decisiu per dos motius: la Fundació ADEIT va veure com el treball de dos anys es materialitzava amb la celebració del congrés EURO 18 que va congregar a prop de 2500 experts en investigació operativa procedents de 77 països. A més, durant aquest mes també es va ampliar el patronat d’honor d’ADEIT, en aquest cas, amb una de les personalitats més destacades del sector de l’oncologia: Ana Lluch. La doctora es va incorporar a aquest per la seua estreta vinculació amb la Universitat de València des de l’inici de la seua formació com a llicenciada en la Facultat de Medicina i Odontologia i el seu posterior doctorat en aquesta institució.

En l’últim trimestre de l’any, es va inaugurar l’exposició de commemoració dels 30 anys organitzada des de de el Departament de Comunicació, Màrqueting i Patrocinis. Aquesta va estar presidida per Juan Manuel Pérez Mira, president de l’entitat, María Vicenta Mestre, rectora de la Universitat i Vicent Soler, conseller d’Hisenda i Model Econòmic de la Generalitat Valenciana i van acudir personalitats de la societat valenciana, així com les empreses que formen el patronat de ADEIT. Finalment, es va clausurar la quarta edició del Sistema per a l’Avaluació i Acreditació de Tutors i Tutores de Pràctiques Externes (SEATPE) que va formar a més d’un centenar de docents i de personal d’empresa que tutoritza les pràctiques externes.

Notícia publicada: 21/01/2019