Inici / Notícies
NOTíCIES

Alemanya i Itàlia, els països amb més ofertes per realitzar una beca Leonardo da Vinci

Alemanya i Itàlia són els països amb més ofertes per realitzar una beca Leonardo en els pròxims mesos. Mitjançant aquestes beques, que gestiona l’ADEIT, els titulats universitaris tenen l’oportunitat de fer pràctiques, durant un període de sis mesos, a empreses d’altres països europeus.

Concretament, a Alemanya hi ha disponibles ofertes de pràctiques a empreses del sector bancari, de recursos humans, del sector químic i de disseny 3D per a candidats amb bon coneixement d’alemany. A Itàlia, les beques vacants són a empreses de biotecnologia, màrqueting i despatxos d’advocats.

No solament hi ha ofertes en aquests dos països. Llevat del Regne Unit i els països nòrdics, en què s’han exhaurit les beques, els restants països europeus també tenen ofertes per a la realització d’una beca Leonardo da Vinci. Per exemple, a Irlanda hi ha ofertes per a llicenciats en ADE i per a titulats en Comunicació Audiovisual amb coneixements de 3D i edició de vídeo. Altres països com Àustria i Malta disposen d’ofertes per a candidats llicenciats en Dret i en Química, respectivament.

Les restants ofertes es poden conèixer a la seu de ADEIT, al Departament de Teleformació, on s’ha de tramitar la inscripció en el programa Leonardo da Vinci. La data límit per a l’acabament i la tornada dels becaris és el maig del 2013.

Més informació:
www.adeit.uv.es/becasleonardo