Inici / Notícies
NOTíCIES

Càtedra Finances Internacionals becarà 5 doctorands per assistir taller mercats d’energia

LOGO Cátedra Finanzas Internacionales Santander-UVLa Càtedra de Finances Internacionals-Banco Santander de la Universitat de València becarà cinc estudiants de doctorat perquè assistisquen a la tercera edició del Workshop on Energy and CO2 Markets, que tindrà lloc els dies 16 i 17 de febrer a la seu de la Fundació Universitat-Empresa de la Universitat de València (ADEIT). Aquestes beques, que s’ofereixen per primera vegada, cobriran les despeses derivades de l’assistència a aquestes jornades fins a 300 euros.

Aquest taller té per objectiu principal –segons que explica el director de la Càtedra de Finances Internacionals, el catedràtic d’Economia Financera i Actuarial de la Facultat d’Economia de la Universitat de València, Ángel Pardo– la constitució d’una plataforma de diàleg per aprofundir en aspectes clau de la complexa naturalesa dels mercats d’energia i de CO2.

A través d’aquest Workshop es posaran en comú treballs de recerca relacionats amb el funcionament d’aquests mercats d’energia. En aquest sentit –tal com indica el director de la Càtedra de Finances Internacionals–, la selecció dels treballs presentats durant aquest taller «persegueix una anàlisi multidisciplinària, a més d’incloure alguns treballs de tesi en curs durant aquest any».

Les persones interessades han d’enviar un correu electrònic a l’adreça següent: m.dolores.furio@uv.es abans del 3 de febrer de 2012, en què indiquen el programa de doctorat a què pertanyen i les raons per les quals el 3rd Workshop on Energy and CO2 Markets li resulta d’interès.

Pròximes activitats de la Càtedra de Finances Internacionals
Durant el mes de febrer, a més, també es realitzarà en el marc d’aquesta càtedra el seminari La Borsa a l’abast de les pimes: el MAB-EE, que tindrà com a ponents la directora general de la Fundació d’Estudis Borsaris i Financers, Isabel Giménez, i el conseller del BME Sistemes de Negociació, Miguel Ángel Morro.

Tot continuant la divulgació i la formació en l’àrea de les finances, durant el mes de març es realitzarà el seminari “La reestructuració del sector de les caixes d’estalvis”, el dia 14, que comptarà amb l’experiència del gestor de fons d’inversió, Francisco Blasco, en la jornada “Un dia en la vida d’un gestor de fons d’inversió”, el pròxim 29 de març.

Más información: 

http://www.adeit.uv.es/finanzas