Inici / Notícies
NOTíCIES

L’Institut Universitari Criminologia i ADEIT llancen primer Curs superior directors seguretat

Curso Directores Seguridad UVEl primer Curs superior de directors de seguretat, organitzat per l’Institut Universitari de Criminologia i Ciències Penals de la Universitat de València, en col•laboració amb ADEIT, començarà el pròxim 30 de març. Aquest curs, que compta amb l’homologació del Ministeri de l’Interior, té per objectiu –tal com expliquen els directors, Enrique Orts i Francisco Antón– oferir una formació àmplia, multidisciplinària i d’alta qualitat a qui aspire a accedir a les funcions de director de seguretat privada. De fet, la realització d’aquest curs és un dels requisits necessaris per a l’obtenció de la targeta d’identificació professional (TIP) de director de seguretat, imprescindible per a treballar en aquest àmbit.

El curs, que es prolongarà fins al final del desembre, tindrà caràcter semipresencial. Per mitjà de l’Aula Virtual, combinarà les sessions en línia amb la formació de caràcter presencial, que tindran lloc a la seu de l’ADEIT.

Al llarg del curs, de 500 hores en total, s’abordaran diferents aspectes tecnicocientífics així com jurídics i ètics –expliquen els directors–, a fi que els professionals puguen desenvolupar la seua tasca amb un alt grau de capacitació i, alhora, amb la sensibilitat necessària envers els drets i les llibertats dels ciutadans.

En aquest sentit, el programa inclou continguts relacionats amb la normativa, la prevenció de riscos laborals, la planificació de la seguretat o la seguretat física, electrònica, de persones, lògica, patrimonial, contra incendis o en entitats de crèdit, entre altres àmbits. A més a més, el curs inclou una sèrie de visites guiades a departaments de seguretat de diferents centres, com entitats bancàries, grans superfícies o establiments hotelers, per tal de presentar casos aplicats dels coneixements adquirits.

La preinscripció al curs es pot realitzar a través de la pàgina web www.adeit.uv.es/seguridad