Inici / Notícies
NOTíCIES

La Universitat de València aprova 112 màsters oficials i 315 títols propis per al curs 2012/13

Rectorado Universitat de ValènciaLa Universitat de València oferirà 112 màsters oficials i 315 títols propis durant el pròxim curs 2012/2013, tal com va aprovar el Consell de Govern en la sessió de dilluns passat. A més, també es va aprovar l’oferta de 74 doctorats, dels quals 23 tenen menció d’excel•lència.

La vicerectora de Postgrau, Rosa Marín, ha recordat l’esforç realitzat per optimitzar els recursos de professorat i poder garantir una destacada oferta de màsters d’acord amb el volum de egressats que cada any genera la institució i amb la varietat de branques de coneixement que ofereix.

El 28% dels cursos, nous
En el cas dels títols propis, el 28% dels 315 aprovats seran nous cursos, mentre que els 228 restants realitzaran noves edicions. D’aquesta manera, com en anys anteriors, es presenten una sèrie de màsters, diplomes i certificats dirigits a cobrir àmbits formatius sobre els quals hi havia un buit formatiu.

Més del 50% dels cursos, a distància
D’altra banda, com en els últims anys, continua sent creixent el nombre de cursos i d’estudiants que opten per la modalitat a distància. El pròxim curs seran 160 els cursos que oferiran formació més enllà de les aules. D’aquesta manera, es flexibilitza la realització del curs tant en sentit espacial com temporal, ja que són els estudiants mateixos que planificaran la seua formació.

Més informació:
http://postgrado.adeit-uv.es/