Inici / Notícies
NOTíCIES

2019, en imatges

María Emilia Adán, degana del Col·legi Nacional de Registradors de la Propietat, Mercantils i Béns Mobles i presidenta del Consell Social, va ser nomenada presidenta de nuesta Fundació. El major congrés internacional sobre gravitació, amb més de 600 xarrades científiques i prop d’un miler de científics de més de 50 països, va tindre lloc a València i va ser gestionat per ADEIT. MOTIVEM va batre rècord de participació en la seua edició de 2019, amb 644 estudiants, 128 professors, 168 equips. Els XXIII Premis Universitat-Societat van reconéixer, entre altres, al doctor José Viña, catedràtic de Fisiologia de la Universitat de València, en la modalitat Recerca i desenvolupament i a Pilar de l’Oliva, presidenta del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana des de 2010, en la modalitat Alumni Plus.

Estrenem amb il·lusió l’any 2020 amb el desig que la formació, la innovació i l’emprenedoria ens acompanyen, un any més.
10 noves empreses es incorporen al patronat de la Càtedra de Cultura Empresarial, que aconsegueix la representació de 50 empreses, i María José Félix, directora general de Gelats Estiu, aumió la direcció acadèmica del curs Qui pot ser empresari? Un total de 260 cursos -quasi una quarta part de primera edició- de totes les àrees de coneixement i de diferent duració (màsters, certificats, diplomes i títols d’expert), van integrar l’oferta de postgrau propi de la Universitat de València. Estrenem amb il·lusió l’any 2020 amb el desig que la formació, la innovació i l’emprenedoria ens acompanyen en la promoció i el foment de les relacions entre la Unviversitat de València i l’entorn empresarial i professional.

Notícia publicada: 13/01/2019