Inici / Notícies
NOTíCIES

La Facultat de Ciències Socials reconoce la labor de sus tutores de prácticas

La Facultat de Ciències Socials ha reconegut als seus tutors de pràctiques en empreses en dues actes celebrats amb els tutors i tutores del grau en Treball Social i Relacions Laborals i Recursos Humans, celebrats en el Saló d’Actes d’aquesta facultat.

L’acte de reconeixement de la labor de tutorització de les pràctiques de grau en Treball Social va comptar amb la presència d’Ernest Cano, degà de la Facultat de Cències Socials, Inmaculada Verdeguer, vicedegana de Cultura i Igualtat d’aquesta facultat, José Vicente Pérez Cosín, director del departament de Treball Social, Mª José Aradilla, coordinadora de pràctiques externes i Miguel Ángel Barberá, director del departament de Pràctiques de la Fundació Universitat-Empresa ADEIT. En l’acte es va subratllar la importància que la comunicació entre el triangle que conformen els tutors acadèmics, d’empresa i els estudiants fluïsca perquè el desenvolupament satisfactori i profitós del període de pràctiques. A més, Josefa Fernández i Barrera, professora titular del departament del Treball Social i Serveis Socials de la Universitat de Barcelona

va impartir la ponència La supervisió de pràctiques de Treball Social en l’Espai Europeu d’Educació Superior. En la seua intervenció va destacar la importància de realitzar pràctiques en empresa en l’àmbit del treball social, «que permeten trencar amb el xoc que produeix la primera presa de contacte amb el món laboral».

Per la seua banda la jornada de tutors de pràctiques en empresa del grau en Relacions Laborals i Recursos Humans va explicar també amb la presència d’Ernest Cano, degà d’aquesta facultat, Ana Redó, coordinadora del titule de grau en Relacions Laborals i Recursos Humans, Mª José Aradilla, coordinadora de pràctiques externes i Carlos Gil Santiago, cap de formació del Consorci Hospital General Universitari de València, que va oferir als assistents la conferencia Competència i competitivitat en els estudiants universitaris. Carlos Gil va assenyalar que entre les funcions dels tutors està guiar als estudiants en el trànsit al mercat laboral, un mercat -va dir- cada vegada més competitiu en el qual s’exigeix una major formació teòric-pràctica.

TUTORS/ES GRAU EN TREBALL SOCIAL

TUTORS/ES GRAU EN RELACIONS LABORALS

Notícia publicada: 16/06/2015