Inici / Notícies
NOTíCIES

Federico Martínez:«Talent i pla estratègic marquen la diferència en l’horitzó empresàrial»

«Tota empresa ha de definir la seua visió de govern i la seua visió de negoci. Talent i pla estratègic marquen la diferència en l’horitzó empresarial». Aquestes i altres màximes van ser assenyalades per Federico Martínez Weber, CEO de Antares il·luminació AS i de Capital Account SA, que va impartir la conferència de clausura de la 15ª edició del curs Qui pot ser empresari? de la Càtedra de Cultura Empresarial de la Universitat de València.

En la seua intervenció, titulada «Aliances estratègica, resposta a una demanda global… i personal», el ponent va centrar el seu discurs en la importància de les aliances estratègiques en l’evolució de tota empresa. «Estem immersos en canvis tecnològics constants. D’una competència local i coneguda, hem passat a una altra feroç i global: els anteriors models d’aliances estratègiques necessiten ser substituïts per uns altres de gran abast», assenyalava. El ponent va animar als estudiants a no tenir por davant la incertesa, i va subratllar la importància de gestionar amb èxit el lideratge: «Tot líder ha de transmetre entusiasme, ha d’involucrar a tots els estaments de l’empresa. Heu de mantenir sempre una actitud súper positiva, acompanyeu-la amb un bon projecte», afirmava.

L’acte, celebrat en el Saló d’Actes d’ADEIT, va comptar amb la presència de la vicerectora d’Ordenació Acadèmica i Professorat, Mª Vicenta Mestre; del director acadèmic de la Càtedra de Cultura Empresarial, Íñigo Parra; del President del Patronat de la Càtedra de Cultura Empresarial, Carlos Pascual, i amb el director d’aquesta càtedra, Vicente Ruiz.

D’una competència local i coneguda, hem passat a una altra feroç i global: els anteriors models d’aliances estratègiques necessiten ser substituïts per uns altres de gran abast.
Federico Martínez Weber
Després de la ponència de Federico Martínez Weber, es va procedir al lliurament de diplomes als 38 estudiants que enguany han participat en la 15ª edició de Qui pot ser empresari?, els quals han dissenyat un model de negoci a través de diversos grups multidisplinars. El president del Consell Social de la Universitat de València i president d’ADEIT, Carlos Pascual, va animar als 38 estudiants que han realitzat el curs a portar a la realitat els projectes empresarials que han dissenyat i a posar en pràctica les competències apreses durant la seua formació. 
La vicerectora d’Ordenació Acadèmica i Professorat, Mª Vicenta Mestre, va manifestar la necessitat de fomentar estudis orientats a la formació complementària a la universitària: «Aquesta 15ª edició de Qui pot ser empresari? necessita una següent. Felicitats als 38 estudiants que heu superat aquesta formació en competències necessàries, imprescindibles, que estic segura us seran de gran utilitat en el futur», va assenyalar.

Durant l’acte de clausura, a la qual va assistir el director de la Càtedra de Cultura Empresarial, Vicente Ruiz, també es va reconèixer la labor d’Íñigo Parra, director acadèmic d’aquesta càtedra, que aquest curs estrenava el seu càrrec.

Notícia publicada: 20/06/2014