Inici / Notícies
NOTíCIES

Vicente Ruiz anima als emprenedors a «pensar en gran»

«Cal llevar-se el complex d’adolescent i començar a pensar en gran». Aquest consell de l’empresari i director de la Càtedra de Cultura Empresarial, Vicente Ruiz, ha estat un dels més destacats pels participants en el Programa de Mentors para Emprenedors Universitaris durant la clausura de la seua segona edició.

A través d’aquesta iniciativa, que ADEIT va engegar el passat any en el marc de la Càtedra de Cultura Empresarial, els emprenedors universitaris tenen l’oportunitat de cercar solucions als seus problemes gràcies a l’experiència i coneixement dels mentors, entre els quals es troben alguns dels més reconeguts empresaris valencians.

«Sí es pot i sí podeu; aqueix pensament us ajudarà a créixer, a donar el salt d’emprenedors a empresaris», va recomanar Vicente Ruiz durant la clausura, qui va avançar que la càtedra que dirigeix va a seguir lluitant pels emprenedors perquè –va sentenciar– «els vostres èxits són els nostres».

A aquest missatge d’alè es va sumar el director general d’Ocupació de la Generalitat Valenciana, Raúl Martín, que també va participar en la clausura. «En la Universitat existeix moltíssim talent i cal fer un esforç perquè els persones amb talent poden desenvolupar els seus projectes», va assenyalar. En concret, segons el director general, aquest programa ha estat una de les claus perquè la Comunitat Valenciana haja sigut recentment guardonada com regió europea emprenedora.

Un expert per cada àrea empresarial
La participació d’un empresari per cada àrea de l’empresa és un dels valors diferencials d’aquest programa de mentors enfront dels d’altres universitats, segons explica Javier Garín, coordinador d’aquesta iniciativa, qui es va mostrar satisfet del seu funcionament en aquests dos primers anys. «La contractació de personal en les empreses mentoritzades el passat any ha augmentat i la major part d’ells ja estan facturant», va informar.

L’emprenedoria més enllà d’Economia i ADE
No només en ADE i Economia, a més, titulats en Biologia, Psicologia, Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport, Enginyeria Informàtica i Dret estan al capdavant dels projectes que han millorat el seu funcionament gràcies a aquesta segona edició del programa de mentors, entre els quals es troben les empreses Borja Chenoll Deporte Salud, Covaltic, Cross Media Digital, Elefant & Castle, luz Valero Diademas y Complementos, Mediterrasian Consulting, Oceansnell, Quatresoft i Valkiria.

Notícia publicada: 22-07-2014