Inici / Notícies
NOTíCIES

La Neurocriminología, una aliada estratègica per al tractament de la violència

El pròxim mes de febrer començarà la segona edició del Màster en Neurocriminología de la Universitat de València, una formació de postgrau centrada en l’estudi de la prevenció de la violència i la criminalitat, així com en el tractament i rehabilitació de casos ja produïts.

«El postgrau va dirigit a totes les persones que estiguen interessades en l’estudi de la violència des d’una perspectiva amplia que inclou la prevenció, el tractament, el diagnòstic i qualsevol altre tema vinculat. El curs està enfocat a professionals de les Forces de Seguretat, Criminologia, totes les Ciències de la Salut ­-especialment psicologia, medicina i ciències afins-, així com en les Ciències de l’Educació», indica Luis Moya Albiol, director del màster i professor del departament de Psicobiología de la Universitat de València.

YouTube Preview Image

Aquest màster, a més de ser online, també ofereix l’oportunitat als alumnes de poder realitzar pràctiques en l’estranger ja que existeix un acord amb la Universitat d’Illinois-Springfield. «Des del meu punt de vista aquesta ciència no solament està en auge sinó que és el futur de la criminologia i de les Ciències de la Violència», va concloure Moya-Albiol.

Més informació sobre el màster ací.

Notícia publicada: 28/10/2016