Inici / Notícies
NOTíCIES

El Patronat de la Càtedra creix: 40 membres donen suport la difusió de la cultura empresarial

El pròxim mes de maig la Càtedra de Cultura Empresarial de la Universitat de València donarà la benvinguda als nous membres del Patronat que eleven fins a 40 el nombre de participants que ho integraran.

El principal objectiu és acostar l’empresa real als alumnes que volen obrir-se pas en el món empresarial.

Des de començaments de 2016 any s’han incorporat nous patrons: Air Nostrum, Broseta Advocats, Corvan RH ETT, Covamur Facility Services, Estudi Jurídic Bonet Advocats, Fundació IVO, Genera Quatro, Grup Ática, Grup Aza València, Grup Bertolín, Grup Rover Alcisa, Grup S2, Grup Segura, Gelats Estiu, Institut Valencià de Infertilitat (IVI), Pintures Isaval, Productes Dulcesol, RNB i Xiob Grup. Aquestes entitats han acceptat el repte de contribuir a la difusió de la cultura empresarial entre les noves generacions.

Air Nostrum, l’empresa que presideix el director acadèmic de la Càtedra, Carlos Bertomeu, també formarà part del Patronat. L’Institut Valencià de Infertilitat (IVI) estarà representat en el Patronat pel seu CEO Luis Saurat. El IVI és la primera institució espanyola especialitzada íntegrament en la reproducció humana assistida.

El president del Grup Rover Alcisa, Alfredo Rodríguez, ocuparà també el seu seient en el Patronat de la Càtedra a partir del 5 de maig. Grup Rover Alcisa és una empresa constructora d’obres públiques.

Otra de las compañías que entra en el Patronato es RNB, dedicada a la investigació, desenvolupament, producció i fabricació de productes cosmètics. El suport i el compromís de RNB amb la Càtedra no és nou. El seu soci fundador, Vicente Ruiz , és el director general de la Càtedra de Cultura Empresarial, a més de docent en Qui pot ser empresari? i mentor del Programa de Mentors de la Càtedra.

Mes informació:
Càtedra Cultura Empresarial

Notícia publicada: 22/04/16