Inici / Notícies
NOTíCIES

Oberta la preinscripció del curs Qui pot ser empresari?, reconegut amb 6 crèdits per la UV

Qui pot ser empresari? en ADEIT 2013Els estudiants que vulguen conèixer l’experiència d’empresaris de reconegut prestigi així com les possibilitats de crear la seua pròpia empresa ja poden preinscriure’s en la 14a edició del curs Qui pot ser empresari?, emmarcat en la Càtedra de Cultura Empresarial de la Universitat de València.

Poden accedir a aquest curs els estudiants de la Universitat de València, de qualsevol de les seues titulacions, que hagen superat el 50 per cent dels crèdits de la seua carrera.
 

La inscripció pot realitzar-se fins al pròxim 24 de gener de 2013
Durant el curs, la matrícula del qual és gratuïta, s’analitzaran els conceptes empresarials bàsics, així com aspectes relacionats amb com naix una empresa o com realitzar un pla de negoci. Intervindran empresaris de la mida de José Vicente González (CIERVAL),  Salvador Navarro (CEV), Vicente Ruiz (RNB), María Isabel Cosme (CECOVAL), Antonio Adés (Ford España),  Francisco Javier Quiles (Consum), Juan Antonio Germán (Mercadona), Juan José Fornés (Supermercados Masymas), Francisco Pons (Importaco), Jaime Matas (Banco Sabadell), José Antonio Gandía Blasco (Gandía Blasco), Adolfo Utor (Baleària), Emili Villaescusa (Grupo Asces), Agnes Noguera (Libertas 7), María José Félix (Helados Estiu), Dolores Cortés (Dolores Cortés), Miguel Valldecabres (Chi-kles Vallcab), Argimiro Aguilar (Joyería Argimiro Aguilar) o Mariona Roger (PriceWaterHouseCoopers). A més de professors de reconeguda trajectòria com Aurelio Martínez, José María Peiró, Manuel García Ferrando i Francisco Tomás i Vert. Aquest curs inclou també la visita a varies empreses per a conèixer el seu sistema de producció i de negoci.

La inscripció per a realitzar aquest curs, de 60 hores de durada, pot realitzar-se fins al pròxim 24 de gener de 2013 a través del següent enllaç: Informació Curs Qui pot ser empresari? en ADEIT

Alumni CCE
A més, amb l’objectiu de crear sinergies i compartir experiències fa un any va nàixer Alumni de la Càtedra de Cultura Empresarial de la Universitat de València. Un espai on poder compartir experiències emprenedores amb altres alumnes que han realitzat alguna de les activitats de la Càtedra, com el curs Qui pot ser empresari?, Programa de Creació d’Empreses o el Programa de Consolidació Empresarial. Fins al moment, s’han realitzat diverses trobades sobre temàtica d’interès empresarial com la importància d’internacionalitzar, l’acceleració de projectes empresarials i la fidelització del client 2.0 a través de xarxes socials.