Inici / Notícies
NOTíCIES

Més d’una desena d’ambaixadors del València Ambassadors Congress Club, proposats per ADEIT

Reconèixer la labor dels qui han contribuït recentment o contribuiran en un futur pròxim a la celebració d’un congrés o reunió científica en la nostra ciutat. Aquest és el principal objectiu pel qual s’ha creat el València Ambassadors Congress Club en el qual més de 60 professionals del sector de la medicina, de la ciència, de la tecnologia, dels negocis i de la recerca, així com de l’entorn universitari han sigut nomenats Ambaixadors de Congressos de València dilluns passat, 18 de juny.

Més d’una desena d’aquest grup d’ambaixadors, pertanyents a la Universitat València, ha sigut proposat per la Fundació ADEIT. Es tracta de personal docent i investigador que ha sigut clau en l’atracció de congressos tant nacionals com a internacionals a la ciutat de València i l’organització de la qual ha sigut a càrrec de la Fundació ADEIT. És el cas dels responsables de la European Conference on Operational Research (EURO 18) o del congrés d’ones que se celebrarà en 2019 i que conjuminarà la 22nd International Conference on General Relativy and Gravitation i la Edoardo Amaldi Conference on Gravitational Waves, entre molts uns altres.

Aquest club està impulsat pel programa València Convention Bureau especialitzat en MICE de la Fundació Turisme València, del Comitè del qual forma part la Fundació ADEIT. . El seu principal objectiu és establir un nexe d’unió entre els contactes locals que formen part de les entitats organitzadores de congressos, seus, el sector empresarial i les institucions públiques. Tot això afavoreix la projecció de València com a destinació cohesionada capaç de maximitzar les oportunitats reals de captació de congressos per a la ciutat.

Una aposta pel turisme de qualitat i desestacionalitzador

«Som part del comitè que treballa per posar en valor el turisme de congressos, que és una part molt important del turisme en general, ja que desestacionalitza i aporta qualitat i intercanvi de coneixement», conta Barbara Díaz, directora del departament de Congressos d’ADEIT
«Som part del comitè que ha impulsat aquest tipus d’iniciatives i que està treballant per posar en valor el turisme de congressos, que és una part molt important del turisme en general, ja que té un efecte desestacionalitzador i aporta qualitat i intercanvi de coneixement», conta Barbara Díaz, directora del departament de Congressos d’ADEIT. És així com els ambaixadors senten que són «part important de l’economia i de la comunitat científica», ja que porten el nom de València fora, la qual cosa permet que molta gent conega la ciutat.

L’acte de nomenament dels ambaixadors -que va ser presidit per la primera tinent alcalde de l’Ajuntament de València i presidenta de la Fundació Turisme València, Sandra Gómez i pel president del programa València Convention Bureau, Ximo Solà- va comptar amb la presència del president de la Fundació ADEIT, Juan Manuel Pérez-Mira, i del vicerector del vicerector de Projecció Territorial i Societat de la Universitat de València, Jorge Hermosilla.


Notícia publicada: 21/06/2018