Inici / Notícies
NOTíCIES

La oncóloga Ana Lluch s’incorpora al patronat de la Fundació ADEIT

La Fundació ADEIT ha nomenat a la doctora Ana Lluch patrona de l’entitat. La seua incorporació, aprovada en l’última reunió del Patronat de ADEIT, es realitza dins de l’apartat de Patrons Electes, en el qual ADEIT compta des de fa anys amb el suport de Javier Quesada, catedràtic d’Anàlisi Econòmica en la Universitat de València i professor investigador del Ivie.

Especialista en càncer de mama, Lluch guarda una vinculació amb la Universitat de València des de l’inici de la seua formació com a llicenciada en la Facultat de Medicina i Odontologia de la Universitat de València i el seu posterior doctorat en aquesta institució. Actualment és catedràtica de Medicina en la Facultat de Medicina de la Universitat de València i cap de servei d’Hematologia i Oncologia Mèdica de l’Hospital Clínic Universitari de València. A més és la investigadora principal del grup de Recerca de Biologia en càncer de mamà de la Fundació INCLIVA i pertany al Grup Español de Recerca en Càncer de Mama (GEICAM) i al grup SOLTI.

En paraules d’Ana Lluch, és un «honor» formar part del Patronat d’ADEIT «doncs reforçar la innovació entre les noves generacions de tècnics i ajudar a l’especialització en les diferents àrees del coneixement, ho considere bàsic en una societat avançada i que desitja no perdre el ritme del progrés».

La oncóloga valenciana es troba en la seua especialitat entre professionals mèdics de millor reputació d’Espanya segons el primer monitor de reputació sanitària (MRS), un estudi realitzat en 2014 que inclou els ránkings de millors hospitals públics i privats, serveis hospitalaris i professionals de la medicina per especialitats.

Actualment el Patronat de ADEIT està integrat, a més, per vint de les empreses més representatives de la Comunitat Valenciana. Aquestes són Banc Sabadell, Banc Santander, Bankia, CaixaBank, Càmera de València, Coca-Cola, Consum, DACSA, Grupo Dulcesol, Grupo Martínez, Emivasa, Feria València, Fundación Bancaixa, GH Induction, Grupo Ubesol, Mercadona, PAVASAL, RNB, Stadler Rail i Umivale.


Notícia publicada: 26/06/2018