Inici / Notícies
NOTíCIES

Experts de la UV presentaran un llibre sobre els ‘pecats capitals’ de l’economia espanyola

Portada libro Siete Pecados Economía Española - presentado en ADEITAurelio Martínez i Vicente J. Pallardó, catedràtic i professor d’Economia Aplicada, respectivament, de la Universitat de València presentaran hui dijous, 28 de febrer, a les 19.00 hores, en ADEIT el seu llibre ‘Els set pecats capitals de l’economia espanyola: de l’eufòria al rescat’. En aquest llibre, els autors desgranen un a un quins han estat els pecats capitals de l’economia espanyola recordant que no és la primera vegada que Espanya afronta i supera situacions crítiques. La presentació d’aquest llibre, emmarcada dins de la Càtedra de Cultura Empresarial de la Universitat de València , la realitzarà el periodista Antonio San José.

La presentació d’aquest llibre, emmarcada dins de la Càtedra de Cultura Empresarial de la Universitat de València, la realitzarà el periodista Antonio San José
Durant el desenvolupament del llibre, de la Colección Jovellanos de Ensayo de Ediciones Nobel, els dos investigadors de l’Institut d’Economia Internacional de la Universitat de València també presenten les imprescindibles reformes a realitzar i expliquen que la recuperació exigeix un doble i difícil equilibri: el primer, entre austeritat, reformes i estímul al creixement; i el segon, entre un intens esforç de transformació dels agents socioeconòmics espanyols i l’ajuda en forma de finançament i demanda externa dels nostres socis europeus.

Els autors
Aurelio Martínez, catedràtic d’Economia Aplicada de la Universitat de València , ha desenvolupat la seua labor professional com secretari general de la Federació Valenciana de Caixes d’Estalvi (1988-89), director general d’Economia i Política Financera (1989-91), director del Departament d’Economia de la Presidència del Govern (1991-93), conseller d’Economia de la Generalitat Valenciana (1993-95), president del ICO (2004-09), president de Navantia (2009-11) i president de Loteries i Apostes de l’Estat (2011-12).

Per la seua banda, l’activitat docent, investigadora i divulgativa del professor d’Economia Aplicada de la Universitat de València , Vicente J. Pallardó, se centra en els àmbits de la conjuntura econòmica nacional i internacional, l’economia monetària, els fluxos econòmics internacionals i el creixement econòmic. Va ser director de l’Observatori de Conjuntura Econòmica Internacional (2004-08) i és actualment director del Màster en Internacionalització Econòmica de la Universitat de València.