Inici / Notícies
NOTíCIES

Pablo González, CEO Pangea: «L’única forma de competir amb la tecnologia és amb la creativitat»

Amb el títol ‘El moment és ara’, el CEO de Pangea, Pablo González, va oferir la conferència de clausura de la 19 edició del curs Qui pot ser empresari? de la Càtedra de Cultura Empresarial de la Universitat de València. En una ponència motivant als 43 estudiants que van finalitzar Qui pot ser empresari? González va incidir en una idea: és igual l’edat que tingues perquè si saps aprofitar les oportunitats podràs produir el que vulgues.

Durant la sessió, es van abordar les múltiples possibilitats que ofereix l’era digital i la connectivitat. Una etapa apassionant, omple d’oportunitats i de la qual no et pots mantenir al marge, va afirmar González.

«L’única forma de competir amb la tecnologia és amb la creativitat» va explicar el CEO de Pangea que va animar als futurs emprenedors al fet que aprofiten de forma estratègica les noves tecnologies per a impulsar els seus projectes.

Aquest jove empresari va fundar amb sol 19 anys Pangea, una organització que cerca connectar, despertar i desafiar el talent global per a resoldre reptes plantejats per tot tipus d’organitzacions en el nou context digital.

També es van analitzar les dinàmiques de l’emprenedoria en l’entorn digital o la democratització de la producció, ja que cada vegada és més fàcil connectar la demanda amb l’oferta.

Les empreses més important fan classe en Qui pot ser empresari?
La clausura ha comptat amb la presència de la rectora de la Universitat de València, María Vicenta Mestre; el president de ADEIT, Juan Manuel Pérez Mira; Carlos Pascual, president de la Càtedra de Cultura Empresarial; i Adolfo Utor, director acadèmic de la Càtedra de Cultura Empresarial.

En aquesta edició de Qui pot ser empresari? 29 directius procedents de 25 de les empreses més importants de la Comunitat Valenciana han participat com a docents, donant a conèixer les seues experiències personals i professionals als alumnes.

Qui pot ser empresari? és el curs de referència dins de la Càtedra de Cultura Empresarial en el qual els alumnes amplien els seus coneixements sobre el sector empresarial i desenvolupen una idea de negoci que exposen en finalitzar el curs.

Notícia publicada: 11/05/2018