Inici / Notícies
NOTíCIES

Conferència de Javier Abadía en ADEIT: ‘La passió, motor de l’empresari’

Les idees i l’emprenedoria només poden alimentar-se d’un motor: la passió pel projecte, per emprendre, per canviar el món aportant alguna cosa que faça millor la vida d’algú. Sobre aquesta idea Javier Abadia, director general Corporatiu del Grup Barceló, impartirà la conferència de clausura del curs Qui pot ser empresari? el dimarts 21 de juny a les 19:00 hores en la seu de ADEIT. La ponència, d’assistència gratuïta, portarà per títol ‘La passió, motor de l’empresari’.

A causa de la seua prestigiosa experiència com a responsable de la planificació estratègica del Grup Barceló i als seus 20 anys d’experiència com a consultor d’estratègia i empresa familiar, Javier Abadia coneix de primera mà el món laboral i alguna de les claus de l’èxit empresarial. En la seua ponència plantejarà la recorreguda qüestió de si l’emprenedor naix o es fa. Considera que hi ha una sèrie de qualitats que són «vocacionals, innates o almenys han de ser estimulades molt ràpid per a crear la base sobre la qual pot nàixer un empresari».

La ponència, d’assistència gratuïta, tindrà lloc dimarts que ve 21 de juny a les 19:00 hores i portarà per títol ‘La passió, motor de l’empresari’.

El ponent es recolzarà en la seua experiència dins del Grup Barceló per a transmetre als estudiants les seues vivències dins d’una empresa, per a comentar l’evolució del seu projecte empresarial i per a destacar les qualitats més importants a l’hora d’arribar a ser una persona empresària. L’emprenedoria i el treball es constitueixen com dos eixos inseparables, explica. A aquelles persones que tinguen en ment emprendre un projecte recomana que a més de tenir «les qualitats per a ser-ho, ha de treballar molt i molt dur per a aconseguir-ho», va assegurar Javier Abadia.

En finalitzar la conferència tindrà lloc la clausura del curs Qui pot ser empresari?, en la qual es lliurarà un diploma acreditatiu als participants de la XVII edició d’aquest curs. Per a aproximar als estudiants universitaris a la realitat empresarial, aquesta formació compta amb la col·laboració d’alguns dels més representatius empresaris de la Comunitat Valenciana, que transmeten als estudiants les seues experiències i determinats aspectes sobre la creació i direcció empresarial. A l’acte assistiran Carlos Bertomeu, director acadèmic de la Càtedra de Cultura Empresarial, Juan Manuel Pérez, vicepresident d’ADEIT, Carlos Pascual, president de la Càtedra de Cultura Empreasrial, i Esteban Morcillo, rector de la Universitat de València.

Més informació i inscripcions: ‘La passió, motor de l’empresari’

Notícia publicada: 20/06/16