Inici / Notícies
NOTíCIES

Com les humanitats milloren la competitivitat empresarial, en la pròxima conferència en ADEIT

La tendència de les empreses cada vegada és més clara: apostar per les competències humanístiques. La tolerància, l’empatia, el pensament crític o la resolució de conflictes s’han convertit en algunes de les competències més demandades per part de les companyies. Com i per què s’ha donat aquest canvi serà la base de la conferència que oferirà Danilo Petranovich dimecres que ve, 27 de febrer, en la seu d’ADEIT.

La ponència tindrà lloc dimecres que ve 27 de febrer a les 18.30 hores i que s’impartirà en anglès

Petranovich és el director de l’Abigail Adams Institute (AAI), a Cambridge, Massachusetts, i tutor en la Kirkland House d’Harvard University. La seua ponència, que tindrà lloc dimecres que ve 27 de febrer a les 18.30 hores i que s’impartirà en anglès, està organitzada per l’Institut per a l’Ètica en la Comunicació i les Organitzacions (IECO), en col·laboració amb la Fundació Universitat-Empresa ADEIT, la Càtedra de Cultura Empresarial de la Universitat de València.

Així mateix, Petranovich és llicenciat per Harvard i doctor en Ciències Polítiques per la Universitat de Yale. Actualment, compagina les seues tasques de direcció amb altres de caràcter docent, impartint cursos de teoria política, pensament social i humanitats en les universitats de Duke i Yale.

Inscriu-te per a assistir en: Les conferències d’ADEIT

Notícia publicada: 13/02/2019