Inici / Notícies
NOTíCIES

Emivasa ofereix 20 beques per a participar en el Congrés AEAS sobre cicle integral de l’aigua

L’empresa del Patronat d’ADEIT Emivasa concedeix 20 beques a l’estudiantat de la Universitat de València que es trobe matriculat en últim curs de grau o d’un màster oficial per a assistir a la XXXV edició del Congrés de l’Associació Espanyola de Proveïments d’Aigua i Sanejament (AEAS).

El Congrés AEAS, que se celebrarà del 27 al 29 de març en el Palau de Congressos de València, constituirà el principal fòrum de trobada, a nivell nacional, de professionals, empreses i institucions per al debat i transferència de coneixements relacionats amb el cicle integral de l’aigua.

Les beques cobreixen l’assistència a les conferències tècniques i es celebrarà del 27 al 29 de març
Com expliquen els organitzats de la trobada, es tracta de «una oportunitat com cap altra per a conéixer l’últim quant a tècnica, tecnologia i gestió en el sector de l’aigua urbana». Emivasa i els seus accionistes (Global Omnium i Ajuntament de València) col·laboraran en el congrés com a entitat amfitriona.

Les beques cobreixen l’assistència a les conferències tècniques i l’accés a les pauses café. En finalitzar el congrés, les persones assistents rebran un certificat d’assistència.

Encara que no existeix restricció sobre la titulació cursada pels estudiants, és preferible que la titulació de la qual provinguen estiga relacionada amb especialitats tècniques: Química, Biologia, Farmàcia, Físiques, Enginyeries, etc. encara que està oberta a tot l’estudiantat interessat en la tècnica, tecnologia i gestió en el sector de l’aigua urbana. Es prioritzarà per a la concessió de les beques les sol·licituds d’estudiants de doctorat, seguits dels de màsters i, finalment, de graus i enginyeries i, a més, es tindrà en compte l’ordre d’inscripció. Les inscripcions per a optar a la beca finalitzaran el divendres 22 de febrer a les 13 hores.

Programa e inscripció

El formulari d’inscripció per a accedir a les beques ja ha finalitzat.
Contactarem, via correu electrònic, amb totes les persones inscrites per a informar-los de l’estat de la seua inscripció.

Notícia publicada: 11/02/2019