Inici / Notícies
NOTíCIES

ADEIT acollirà el XVII Congrés de la Societat Valenciana de Reumatología

Un de cada quatre valencians pateix alguna malaltia reumática. Així ho afirmen des de la Societat Valenciana de Reumatología, que presenta la dissetena edició del Congrés de la Societat Valenciana de Reumatología. Aquest congrés es presenta com una trobada enriquidora per a l’àmbit de la recerca en reumatología, àrea en la qual València destaca per estar a l’avantguarda en recerca, tecnologia i formació.

La Fundació ADEIT serà la seu de la trobada. Al llarg de les sessions programades durant els dies 7 i 8 del pròxim mes de març es donaran cita més d’un centenar d’assistents de tot el territori nacional.

Professionals de l’àmbit sanitari participaran com a ponents en les diferents sessions programades durant les dues jornades. El dolor crònic i reumatismes en parts blanes, la importància de la imatge en reumatología, la espondiloartritis i les malalties relacionades o les miopaties i síndromes autoinflamatorios són alguns dels temes que centraran les ponències. També hi haurà un espai dedicat a les recomanacions de la Societat Valenciana de Reumatología i de la Societat Valenciana de Medicina Preventiva i Salut Pública per a la vacunació de pacients adults amb malalties reumáticas inflamatorias d’origen autoinmune.

Més informació:
XVII Congrés de la Societat Valenciana de Reumatología  

Notícia publicada: 31/01/2014