Inici / Notícies
NOTíCIES

Nous cursos gratuïts sobre el reciclatge d’envasos i residus en les aules

ADEIT, a través de la seua Aula Virtual, engega la segona edició del curse ‘Implantació pràctica d’Ecoauditories de Residus d’Envasos en Centres Escolars’. Aquest curs gratuït, promogut per ECOEMBES, té com a principal objectiu dotar als professionals de l’educació dels conceptes bàsics sobre envasos de residus i d’eines didàctiques per a abordar amb solvència aquest temàtica formativa en les aules.

El curs començarà el 15 de desembre i es realitzarà a través de l’Aula Virtual d’ADEIT amb una durada de 20 hores
El curs, la preinscripció del qual està oberta i començarà el 15 de desembre, es desenvoluparà al llarg de 6 setmanes i tindrà una durada de 20 hores. A més, els participants tindran l’oportunitat de visitar una planta de classificació de residus d’envasos.

Aquesta formació està dirigida a professionals de l’educació de la Comunitat Valenciana actius i no actius i a estudiants i titulats en Magisteri i en àrees relacionades amb la gestió del medi ambient.
 
En el marc de la campanya ‘Recicla amb els cinc sentits’ en la qual s’engloba aquesta formació, ADEIT obrirà una nova edició d’aquest curs per al pròxim any 2016.

Inscripció oberta en:
Implantació pràctica d’Ecoauditories de Residus d’Envasos en Centres Escolars

Notícia publicada: 20/11/2015