Inici / Notícies
NOTíCIES

Conèixer les reformes i últims canvis de l’IRPF a estudi en un nou curs d’especialització

La importància de conèixer el règim jurídic de l’Impost sobre la Renda de les Persones Físiques (IRPF) és indubtable avui dia. No solament per als professionals dedicats a l’Assessoria Fiscal o advocats que desenvolupen la seua tasca professional en aquest àmbit jurídic, sinó també per als empresaris o professionals i, en general per als contribuents. En aprofundir sobre les seues actualitzacions i últims canvis tractarà la segona edició del Curs d’Especialització de Postgrau en IRPF que començarà el pròxim 12 de gener de 2016.

Amb un total de 64 hores lectives, el curs s’impartirà els dimarts, de 16.30 a 20.45 hores, en la seu d’ADEIT
Dirigit pel catedràtic de Dret Financer i Tributari en la Universitat de València i director del Màster Financer i Tributari-Assessoria Fiscal, Juan Martín Queralt, el curs permetrà obtenir una actualitzada formació, teòrica i pràctica, sobre l’IRPF tant a persones que no han tingut un coneixement previ de l’impost com a aquells professionals en actiu que desitgen aprofundir en els seus nombrosos aspectes problemàtics.

Amb un total de 64 hores lectives, el curs s’impartirà els dimarts, de 16.30 a 20.45 hores, en la seu d’ADEIT. Tota la informació del curs i preinscripció en: Certificat Imposat sobre la Renda de Persones Físiques (IRPF).

Durant el curs, els alumnes estudiaran des de l’IRPF en el sistema tributari fins al rendiment del cabdal mobiliari o immobiliari o el rendiment del treball, entre uns altres.

Més informació sobre el programa en:

Notícia publicada: 14/12/2015