Inici / Notícies
NOTíCIES

El Dia de la Persona Emprenedora 2014 es presenta en ADEIT

La XI edició del Dia de la Persona Emprenedora de la Comunitat València (DCPV) s’ha presentat en la seu d’ADEIT en un acte que ha presidit el conseller d’Economia, Màxim Buch, i el vicepresident d’ADEIT, Alfonso Maldonado.

Al llarg de l’acte, que ha contat amb alts representants de la Generalitat, del teixit empresarial i del món universitari, s’han presentat les principals novetats de l’edició de 2014, que se celebrarà el 27 de novembre en Fira València sota el lema Focus Business.

Oferir a l’emprenedor tota l’oferta de serveis i possibilitats per a emprendre existent a la Comunitat Valenciana és l’objectiu d’aquest esdeveniment en el qual participa activament ADEIT, per a la qual el foment de la cultura emprenedora és ¬–com ha explicat el seu vicepresident– «una de les seues més fermes raons de ser». En aquest sentit, ha subratllat la labor desenvolupada per la Càtedra de Cultura Empresarial de la Universitat de València.

En la pròxima edició del DCPV, ADEIT participarà proposant microxerrades i càpsules de coneixement en l’àrea expositiva.

En concret, en la pròxima edició del DCPV, ADEIT participarà proposant microxerrades i càpsules de coneixement en l’àrea expositiva.

El catedràtic d’Organització d’Empreses i director del Màster de Gestió del Talent de la Universitat de València, Roberto Luna, va oferir durant aquest acte, prèviament a la clausura, una conferència sobre el talent emprenedor.

La clau, la col·laboració pública-privada
«Aquesta novena edició és el resultat de la col·laboració públic-privada, ja que en ella participa la Conselleria d’Economia, Indústria, Turisme i Ocupació, però també institucions financeres, patrocinadors, universitats i tot el sistema emprenedor», ha explicat Buch, qui ha posat l’accent en «l’alta participació de l’ecosistema emprenedor», amb la participació de més de 650 entitats i institucions.

Prèviament a la macrojornada del 27 es realitzaran jornades a Alacant (28 d’octubre) i Castelló (6 de novembre), en les quals –segons ha indicat el conseller– «un any més les pymes i els emprenedors seran els autèntics protagonistes».

En total, segons xifres de la Conselleria d’Economia, es preveu mobilitzar en tota la Comunitat a més de 15.000 persones en activitats d’aprenentatge, debats, concursos, cooperació, contactes, etc.

Notícia publicada: 16/10/2014