Inici / Notícies
NOTíCIES

Un diploma de la Universitat formarà a professionals en direcció d’activitats de fitness

Per segon any consecutiu, el Diploma en Direcció d’Activitats de Fitness de la Universitat de València oferirà formació en l’àrea de l’activitat física per a adaptar als professionals esportius a la pràctica de la direcció d’activitats de fitness en equip.

La pràctica d’activitats esportives va en augment en els últims anys, de fet, com expliquen els directors del diploma el professor del Departament d’Educació Física i Esportiva de la Universitat de València, Juan Carlos Colado, i la directora gerent de l’empresa internacional Mundo Hidro, Cristina María Henriques, s’ha relacionat positivament la realització d’algun tipus d’activitat física amb una millora de la salut.

Manteniment esportiu, una necessitat social

Aquest diploma, la preinscripció de la qual està oberta, és únic a la Comunitat Valenciana
En aquest sentit, els directors del diploma indiquen que en el nostre país la formació dels professionals en aquest sector «encara està per darrere de la pròpia aparició d’aquesta necessitat social». Per això, és «important» formar als professionals que finalitzen els seus estudis d’Educació Física i Esportiva perquè puguen «dominar la major quantitat de recursos pràctics i metodològics per a poder donar tant varietat a les seues propostes com per a aconseguir la major adaptació possible en funció de les necessitats i característiques de cada alumne o client».

Els primers auxilis aplicats durant la pràctica de l’exercici físic, la base musical per a les sessions d’acondicionament físic, els fonaments per al desenvolupament de sessions de aquagym, o els fonaments metodològics per al desenvolupament de sessions col•lectives seran alguns dels temes que s’estudiaran en el marc del Diploma en Direcció d’Activitats de Fitness.

Aquest diploma de la Universitat de València, únic en la Comunitat Valenciana i que s’impartirà entre els mesos de novembre i juny de forma presencial en un centre esportiu, forma part de l’oferta dels més de 300 cursos de postgrau propi per a enguany acadèmic i la preinscripció del qual continua oberta. Aquests cursos, amb una clara vocació cap a l’especialització i la professionalització, estan gestionats per la Fundació Universitat-Empresa de la Universitat de València (ADEIT).

Més informació:
Diploma en Direcció d’Activitats en Fitness

Notícia publicada: 24/10/2013