Inici / Notícies
NOTíCIES

Medicina regenerativa i antienvelliment, temes d’un nou postgrau de la Universitat

La medicina regenerativa i l’antienvelliment seran els temes centrals d’un nou diploma que la Universitat de València posarà en marxa durant aquest curs acadèmic. El curs, que es realitzarà entre els mesos de març i juny en el Col·legi de Metges de València, té com objectiu oferir els coneixements, les habilitats i les pràctiques específiques que aquesta especialització sanitària requereix.

La medicina antienvelliment es perfila com una «solució viable per a  fer front a les creixents dificultats socials, econòmiques, mèdiques i per a encarar l’envelliment global amb un enfocament sense precedents »

El concepte antienvelliment fa referència –segons explica el director del diploma i catedràtic del Departament d’Anatomia i Embriologia Humana de la Universitat de València, Francisco Martínez– a l’aplicació d’avançades tecnologies biomèdiques centrades en la detecció primerenca, prevenció i tractament de malalties relacionades amb l’envelliment.

Aquest nou curs, que s’impartirà els divendres i dissabtes, abordarà qüestions com la revitalització facial, la terapèutica amb cèl·lules mare, la ozonoteràpia, la utilització del làser i les anàlisis genètiques. El quadre docent està compost tant per metges en actiu en aquest àmbit com per professors universitaris especialitzats en la matèria.

Àmbit en expansió
Es tracta d’un àmbit en creixent expansió. Segons explica el director del diploma, la medicina antienvelliment és practicada en l’actualitat per milers de metges tant en consultes privades com en alguns dels hospitals d’ensenyament més prestigiosos del món. I és quesubratlla Francisco Martínez– organitzacions de salut pública i agències governamentals d’un gran nombre de països estan adoptant la medicina antienvelliment com una «solució viable per a fer front a les creixents dificultats socials, econòmiques, mèdiques i per a encarar l’envelliment global amb un enfocament sense precedents». La preinscripció per a assistir a aquest curs estarà oberta fins a l’11 de febrer.

Més informació en:
Diploma de Medicina Regenerativa i Antienvelliment