Inici / Notícies
NOTíCIES

Nova cita amb l’emprenedoria en la Facultat de Dret de la Universitat de València

El Saló de Graus de la Facultat de Dret de la Universitat de València acollirà la pròxima edició de les jornades de motivació empresarial “Tu pots emprendre”. Serà el divendres 16 de maig i està dirigida als estudiants d’aquesta facultat, encara que a les jornades també podran assistir alumnes d’altres centres. Aquesta activitat està organitzada de manera forma conjunta per la Facultat de Dret i la Càteddra de Cultura Empresarial de la Universitat de València, a través de la seua Fundació Universitat Empresa (ADEIT). L’objectiu d’aquestes jornades, que compten amb el patrocini de la Caixa i qu es realitzen de forma periòdica en totes les facultats de la Universitat, és promoure l’actitud emprenedora dels estudiants i recolzar als professors en la seua tasca docent.

Nova cita amb l’emprenedoria a la Facultat de Dret
El programa, que s’estendrà durant tot el matí, estarà integrat per sessions dedicades a la creativitat i a l’emprenedoria, amb xarrades sobre bones pràctiques de la mà d’antics estudiants de la Universitat que van apostar per les seues idees de negoci, així com per empresaris que tractaran d’acostar als assistents les seues pròpies experiències com a pilots dels seus propis projectes empresarials.

Amb més de vint anys de trajectòria, les jornades de motivació empresarial tenen com a objectiu donar a conèixer iniciatives i projectes empresarials amb l’objectiu de desenvolupar l’esperit emprenedor en l’àmbit universitari. Fins al moment, s’han dut a terme diferents jornades en l’àrea de la cooperació i solidaritat, llenguatge i comunicació, alimentació i tecnologia o en la societat digital, entre altres.

Més informació:
Jornades de motivació empresarial “Tú pots emprendre” 

Notícia publicada: 02/05/2014