Inici / Notícies
NOTíCIES

Empreses del Patronat d’ADEIT, en els primers llocs del rànquing de Economia 3

Economia 3 publica, en la seua edició de nº 263 de gener, el rànquing sectorial de la Comunitat Valenciana. Un rànquing que mostra el creixement en xifra de negoci i en resultat d’impostos aconseguit en 2013 per les dues-centes quaranta empreses capdavanteres distribuïdes en vint-i-quatre sectors d’activitat. 

Empreses del Patronat de la Fundació Universitat-Empresa i de la Càtedra de Cultura Empresarial de la Universitat de València es troben en els principals llocs: Mercadona, Pavasal, UMIVALE i Vossloh lideren els rànquing del seu sector i ocupen els primers llocs en relació a les seues vendes. També empreses com Baleària, Consum, Dacsa, Aguas de Valencia, així com GH Electrotermia, RNB i Verdifresh es troben entre els deu primers llocs.

A més de les empreses citades, formen part del Patronat d’ADEIT diverses entitats bancàries –Banc Santander, Banc Sabadell, la Caixa Fundació Bancaixa– i dues entitats estratègiques en la província de València: Feria Valencia i la Cámara de Comercio, Industria y Turismo. També són membres del Patronat vocals del Consell Social de la Universitat de València, els ex rectors de la Universitat de València i expresident de la Fundació Universitat-Empresa de València. Empreses i entitats que, durant més de 25 anys, avalen la labor de la Fundació Universitat-Empresa en la seua missió d’aproximar a la Universitat de València al seu entorn socioeconòmic.

Notícia publicada: 12/02/2015