Inici / Notícies
NOTíCIES

ADEIT participarà en les trobades TEI Bio per a enfortir l’emprenedoria en biomedicina

La Cátedra de Cultura Empresarial de la Universitat de València participará en los Encuentros TeiBioDimarts que ve, 5 de febrer, comencen les trobades TEI Bio. Aquestes trobades naixen amb l’objectiu d’enfortir la transferència, l’emprenedoria i la inversió en el sector de la biomedicina i la biotecnologia. La Càtedra de Cultura Empresarial de la Universitat de València recolza aquestes trobades que es realitzaran el primer dimarts de cada mes a les 19 hores. El primer d’ells es realitzarà en el Restaurant Orio en ple centre de València.

Les trobades TEI Bio, que seran gratuïtes, serviran com punt de trobada entre emprenedors, empresaris, inversors o acadèmics, perquè puguin compartir experiències, inquietuds i oportunitats en el sector de la biomedicina i la biotecnologia. A més, cada mes es comptarà amb la presència d’un convidat de referència per la seua trajectòria professional. Concretament, per a aquesta primera trobada es comptarà amb Antonio Raga, director del Parc Científic de la Universitat de València.

Aquestes trobades, que es realitzaran el primer dimarts de cada mes, estan recolzades per la Càtedra de Cultura Empresarial de la Universitat de València
Aquesta iniciativa està organitzada per Genera Biotech, star-up instal·lada en el Parc Científic de la Universitat de València , Vit Salut València i Inndea València i compta amb el recolzament de la Universitat de València , la seua Fundació Universitat-Emrpesa (ADEIT), el Màster en Creació i Gestió d’Empreses Innovadores i de Base Tecnològica de la Universitat de València i el cluster de biotecnologia regional Bioval.

Aquestes trobades, segons indica la gerent de Genera Biotech, Maria Lloret, afavoriran «la creació i consolidació d’una comunitat de persones amb un mateix objectiu: créixer, personal i professionalment, a nivell individual i enfortir el sector biotecnològic de la nostra regió».

Associació Espanyola d’Emprenedors  Científics
Amb motiu de la celebració del I Congrés Nacional de Científics Emprenedors, que es va realitzar en ADEIT al novembre de 2012, es va constituir l’Associació Espanyola d’Emprenedors Científics. Com explica Manuel Pérez Alonso, president del I Congrés Nacional de Científics Emprenedors i professor de Genètica de la Universitat de València, les trobades TEI Bio «són un altre exemple, igual que l’associació, d’una idea sorgida i presentada durant el congrés i que pocs mesos després són ja una realitat de la qual tenim plena confiança que obtindrem molt bons resultats». Segons precisa Pérez Alonso, el principal objectiu d’aquestes accions és «impulsar la presa de consciència per part de la societat de la importància de l’emprenedoria científica en el futur de la nostra economia».

Més informació:
Trobades TEI Bio