Inici / Notícies
NOTíCIES

Conéixer els efectes d’un assaig clínic i l’ús de fàrmacs, possible en la Universitat

Amb el principal objectiu d’oferir els coneixements i habilitats necessàries per a interpretar les característiques dels medicaments, els seus efectes beneficiosos i perjudicials, així com les bases científiques de l’assaig clínic i l’ús dels fàrmacs, començarà el pròxim curs acadèmic la tercera edició del Màster Propi en Assajos Clínics i Estudis de Medicaments i Productes Sanitaris de la Universitat de València.

Aquest màster online ofereix la possibilitat de participar en el desenvolupament d’assajos clínics en serveis d’hospitals (data manager), així com en companyies d’investigació per contracte (CRO), departaments mèdics o d’investigació en indústria sanitària, en departaments docents de farmacologia en universitats, així com en centres d’investigació biomèdica.

A més, la realització del màster proporcionarà un coneixement integral sobre el disseny i gestió de l’assaig clínic, incloent el seu marc ètic i legal. Com expliquen des de la direcció del màster, la condició d’experimentació, necessària en un assaig clínic, requereix de coneixements adequats, a més de que li confereix una transcendència ètica en implicar éssers humans.

Al seu torn, aquests assajos clínics obtenen una enorme repercussió derivada dels resultats obtinguts, ja que podrien condicionar el tipus de tractament que rebran una gran quantitat de pacients.

Més informació i inscripció en:
Màster Propi en Assajos Clínics i Estudis de Medicaments i Productes Sanitaris de la Universitat de València

Notícia publicada: 30/09/2020