Inici / Notícies
NOTíCIES

Rapidesa i flexibilitat, alguns dels avantatges de la formació de l’Aula Virtual d’ADEIT

Rapidesa, eficàcia i flexibilitat horària són algunes de les característiques que ha destacat el president de la Federació de Karate de la Comunitat Valenciana, Miguel Ángel Gómez, sobre la plataforma de l’Aula Virtual d’ADEIT. Concretament, la Federació de Karate de la Comunitat Valenciana ofereix els seus cursos formatius per a entrenadors i tècnics esportius des de l’any passat en línia a través de l’Aula Virtual i és des de llavors quan, com explica el seu president, han notat un gran increment d’alumnes.

Entre les raons d’aquest augment d’alumnes, Gómez reitera, a més de la confiança que facilita aquesta plataforma pel que fa a accessibilitat, la tranquil·litat de saber que «tots els continguts van a estar unificats i perfectament maquetats». «Els nostres alumnes poden tenir un lloc específic per a trobar tota la formació i la informació que la Federació de Karate posa en les seues mans», explica el seu president.

«Els alumnes estan en la Comunitat Valenciana, pel que un desplaçament ocupava molt espai. Tenir-ho tot centralitzat en una plataforma, de fàcil accés, per a tots els nostres afiliats en la Comunitat Valenciana requeria un esforç perquè aquesta formació puga ser més fàcil per a ells i a través de l’Aula Virtual d’ADEIT ho hem aconseguit», precisa el president de la Federació de Karate. En aquest sentit, Gómez indica que és molt important adaptar i preparar la formació perquè «en qualsevol moment pugues tenir disponibilitat formativa i pugues adaptar-te l’horari d’estudi al teu horari».

Dinamització i seguiment a través de l’Aula Virtual d’ADEIT

Els alumnes poden tenir un lloc específic per a trobar tota la formació i la informació a través de l’Aula Virtual d’ADEIT
La plataforma de l’Aula Virtual d’ADEIT ofereix, sempre en coordinació amb la direcció del curs, servei d’assistència i recolzament en continguts tècnics (actualització de dades, atendre dubtes de caràcter tècnic, etc.); en seguiment i dinamització (supervisar l’avanç dels alumnes, orientant-los i animant-los en la consecució dels seus objectius, etc.); en orientació informant als docent sobre el funcionament dels recursos de la plataforma; en l’avaluació (amb informes d’avaluació i propostes de millora del curs); i en l’anàlisi amb estadístiques d’accés a les diferents eines i continguts del curs. Entre les principals eines, la plataforma pot comptar amb suports audiovisuals, amb l’enregistrament de videoconferències i entrevistes amb els alumnes per a resoldre els seus dubtes.

Més informació sobre l’Aula Virtual d’ADEIT en:
https://www2.adeituv.es/ca/aula-virtual-formacion-online/

Veure vídeo presentació sobre els cursos de la Federació de Karate en:
http://youtu.be/3Vl3sSyotAU

Notícia publicada: 29/05/2013