Inici / Notícies
NOTíCIES

Quina és l’estratègia espanyola de ciència, tecnologia i innovació 2021-27?

Presentar i debatre sobre l’estratègia espanyola de Ciència, Tecnologia i Innovació per al període 2021-27 és l’objectiu de la sessió en línia que ha organitzat la Xarxa de Fundacions Universitat-Empresa (REDFUE) en col·laboració amb el Ministeri de Ciència i Innovació.

La ponència, que s’impartirà el pròxim 30 d’octubre, serà a càrrec de la directora general de Planificació de la Investigació del Ministeri de Ciència i Innovació.

La ponència, que s’impartirà el pròxim 30 d’octubre, entre les 12.30 hores i les 13.30 hores, serà a càrrec de la directora general de Planificació de la Investigació del Ministeri de Ciència i Innovació, Carmen Gastresana.

La REDFUE, de la qual forma part la Fundació ADEIT, és una associació que agrupa 21 fundacions que, des de diferents punts del territori espanyol treballen com a punt de trobada entre les universitats i les empreses. Entre altres coses, treballen per a potenciar la transferència de coneixement entre el món universitari i l’empresarial i perquè les empreses siguen més competitives en col·laboració amb les universitats.

Inscripcions a la sessió en: tonarubio@redufe.es

Notícia publicada: 21/10/2020