Inici / Notícies
NOTíCIES

Mor Francisco Adrover, sotsdirector de Pràctiques de ADEIT

Francisco Adrover, sotsdirector del Departament de Pràctiques de la Fundació Universitat-Empresa de la Universitat de València ADEIT, va morir divendres passat en ser atropellat per un cotxe que conduïa en sentit contrari a Gandia quan circulava amb el seu ciclomotor en dirigir-se a practicar una de les seues majors aficions, la pesca.

Des de fa 24 anys, Francisco Adrover ha sigut coordinador de les pràctiques de màsters oficials i postgraus propis de la Universitat de València que gestiona la Fundació ADEIT. Des de llavors, ha col·laborat en diversos projectes de millora i gestió de les pràctiques dels estudiants de la Universitat de València en empreses.

Una persona molt volguda a Gandia, la seua ciutat natal, Francisco Adrover estava casat, pare de dos fills i avi de tres néts.

Des de ADEIT se li rendirà un sentit homenatge en les pròximes setmanes en el qual podrà participar la comunitat universitària, empresarial i de l’administració, col·laboradores amb les pràctiques dels estudiants de la Universitat de València.

Notícia publicada: 29/08/2016