Inici / Notícies
NOTíCIES

Els Premis MOTIVEM centraran una taula sobre emprenedoria europea en Focus Innova Pime 2015

L’ecosistema emprenedor valencià es donarà cita dimecres que ve 4 de novembre en Focus Innova Pyme, una iniciativa promoguda i organitzada per la Generalitat Valenciana a través de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial de la Consellería d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, en col·laboració amb la Xarxa de Centres Europeus d’empreses Innovadores de la Comunitat Valenciana.

Conferències, assessorament empresarial, networking, mostra d’empreses innovadores, reptes i premis concentrats en una triple seu: el Palau de la Música i Congressos de València, el Centre de Turisme de València i la Sala de Cultura de Cajamar, situades totes les seus en el Passeig de l’Albereda de València. La creació i gestió empresarial, la innovació i els sectors emergents, Europa d’oportunitats, el màrqueting, les xarxes Socials i les TICS són alguns dels temes entorn dels quals girarà la programació d’aquesta trobada.

ADEIT participarà en una taula de treball sobre els Premis Motivem  centrada en l’emprenedoria europea el 4 de novembre en el Palau de la Música a les 9:30 hores
En aquesta jornada, la Fundació Universitat-Empresa ADEIT participarà en una taula de treball en centrada en l’emprenedoria des de la perspectiva europea en el Palau de la Música a les 9:30 hores. Rafael Escamilla, responsable de l’Àrea de Programes Europeus i Competitivitat de l’IVACE, presentarà aquesta sessió en la qual intervindrà vicerectora d’Ordenació Acadèmica i de Professorat, Mavi Mestre, i alguns dels participants en l’última edició dels premis MOTIVEM.

Aquests premis són una iniciativa promoguda per la Universitat de València i la seua Fundació Universitat-Empresa ADEIT, que tenen com a objectiu de potenciar la creativitat en l’alumnat mitjançant el treball en equip coordinat pel professorat: «La Comissió Europea va llançar en 2009 la iniciativa Entrepreneurial culture of young people and entrepreneurship education amb l’objectiu de crear una xarxa europea d’educadors universitaris en l’àmbit de l’esperit empresarial. Els Premis MOTIVEM van sorgir de la voluntat reconèixer la motivació de l’emprenedoria en l’aula al professorat de la Universitat de València que ha participat en alguna de les diferents edicions de l’Escola d’Estiu per a Professors Universitaris Motivadors de l’Esperit Emprenedor, una iniciativa que vam engegar en 2009», afirmava recentment la vicerectora d’Ordenació Acadèmica i de Professorat de la Universitat de València, Mavi Mestre.

Focus Innova Pime 2015 és el nou enfocament que l’IVACE ha volgut donar al conegut Dia de la Persona Emprenedora de la Comunitat Valenciana, coincidint amb el seu desè aniversari.

Més informació

Notícia publicada: 21/10/2015