Inici / Notícies
NOTíCIES

20 titulats de la Universitat de València desenvolupen els seus projectes empresarials en ADEIT

A través del programa de Formació Empresarial per a Desenvolupament d’Idees de Negoci, desenvolupat per ADEIT, a través de la Càtedra de Cultura Empresarial de la Universitat de València, amb el finançament de la Caixa, 20 titulats de la Universitat de València, de diferents àrees de coneixement, han presentat els seus projectes empresarials durant l’última edició. Concretament, 12 han estat els projectes empresarials presentats de diversa índole, des d’una web on poder trobar tot tipus de regals en línia fins a una assessoria tècnica per a la indústria química, entre uns altres.

En el marc de la clausura d’aquesta tercera edició, com exemple de les empreses desenvolupades, els llicenciats en Psicologia de la Universitat de València Delia Pop i Xavier Sanmartín han presentat el seu projecte @NT, un gabinet psicològic que es pretén situar com centre especialitzat en el tractament i addicció de les noves tecnologies. Com han explicat Pop i Sanmartín, en l’actualitat, hi ha molts centres psicològics, però no hi ha cap que siga especialista en addicció a les noves tecnologies, una addicció molt estesa a Espanya on el 21,3 per cent dels adolescents presenta indicis d’aquest trastorn.

Els emprenedors, fonamentals en el nou model d’economia
Durant la clausura del programa, el director d’Institucions de la Caixa en Llevant i Murcia, Salvador Sanchis, ha subratllat que la figura de l’emprenedor, avui dia, «és el futur», i ha precisat que, encara que el emprenedoria suposa un camí llarg i difícil, «cal aprendre de les possibles caigudes i seguir avant». Aquest curs, com ha explicat el seu codirector i soci director d’Alias Group, Ismael AbelAbel, ha reinventat les professions del segle XXI aportant molt valor i diferenciació als titulats que ho han realitzat.

A més, Abel ha indicat que emprendre «és molt més que només crear empreses, és crear ocupació i construir futur». Per la seua banda, el director gerent de ADEIT, Antonio Aracil, ha animat als emprenedors a engegar la seua idea de negoci. «Aneu a ser els artífexs de la creació d’un nou model de l’economia», ha remarcat el director de ADEIT.

El pròxim curs acadèmic començarà una nova edició d’aquest programa gratuït que té com principal objectiu promoure la creació de noves empreses mitjançant la formació empresarial i la tutorització individual dels seus projectes.

Més informació sobre el programa en:
https://www2.adeituv.es/ca/emprendedores/formacion-empresarial-para-el-desarrollo-de-ideas-de-negocio/objetivos/

Notícia publicada: 19/07/2013