Inici / Notícies
NOTíCIES

El Foro Cañada Blanch analitzarà en ADEIT com pot competir l’economia valenciana a Europa

Com pot competir l’economia valenciana en l’escenari europeu? Aquesta pregunta dóna títol del Fòrum Canyada Blanch 2014, que tindrà lloc els dies 18 i 19 en la seu d’ADEIT.

L’objectiu d’aquestes jornades, organitzades conjuntament per la Fundació Canyada-Blanch (FCB), l’Institut Valencià d’Investigacions Econòmiques (Ivie) i la London School of Economics (LSE) parar esment sobre qüestions clau per al futur de la Comunitat Valenciana i de la seua economia i servir de punt de trobada i reflexió a empresaris, professionals, acadèmics i responsables de les empreses i les institucions públiques i privades.

El president del Consell Social de la Universitat de València i d’ADEIT, Manuel Broseta, participarà en l’acte de clausura, que serà presidit pel president de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra.

En concret, aquesta primera edició del fòrum se centrarà a analitzar la situació i les perspectives de l’economia valenciana, així com les seues possibles estratègies competitives en l’escenari espanyol i europeu previst per a la pròxima dècada. La pregunta que orientarà els debats serà el títol del fòrum, com pot competir l’economia valenciana en l’escenari europeu? Les respostes ajudaran a les empreses i les institucions a identificar les estratègies de creixement regional que poden funcionar a la Comunitat Valenciana i a dissenyar les polítiques per a engegar-les.

El Fòrum Canyada Blanch 2014

es desenvoluparà mitjançant sessions de presentació de les ponències base, panells de debat i conferències convidades. Per al desenvolupament del programa previst, el fòrum contarà amb empresaris, directius i acadèmics de primer nivell, com a ponents. El president del Consell Social de la Universitat de València i d’ADEIT, Manuel Broseta, participarà en l’acte de clausura de l’acte, que serà presidit pel president de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra.

El Fòrum Canyada Blanch es materialitzarà en l’elaboració de documents d’anàlisis i prospectiva, i en la celebració de jornades de presentació, debat i difusió dels seus resultats. Per a aquestes activitats contarà amb la participació d’investigadors de les universitats i professionals de l’empresa, l’administració i les organitzacions socials, de diferents llocs.

Más informació:
http://www.ivie.es/es/actividades/noticias/2014/como-puede-competir-la-economia-valenciana-en-el-escenario-europeo.php

Inscripcions:
http://www.ivie.es/foro-canada-blanch/

Notícia publicada: 29/10/2014.