Inici / Notícies
NOTíCIES

La Guia de Postgrau 2016/17 de la Universitat de València al carrer

L’oferta de postgrau 2016/17 de la Universitat de València ja està disponible al carrer a través de la Guia de Postgrau, un directori en format periòdic en el qual es recullen tots els cursos aprovats per al proper any acadèmic. En total, 357 cursos de postgrau propi i 57 oficials sobre totes les àrees de coneixement i en tots els formats.

D’una banda, quant a durada, la guia inclou des de màsters (de 60 a 120 crèdits ECTS), diplomes d’especialització (de 24 a 45 crèdits ECTS), títols d’Expert Universitari (d’11 a 20 crèdits ECTS) i fins a certificats universitaris (de 3 a 10 crèdits ECTS). Per una altra, en relació a la modalitat docent, entre l’oferta de postgrau propi poden trobar-se cursos presencials, semipresencials, a distància i on-line.

Direcció i gestió Empresarial, Jurídica i Social, Humanitats, Ciències de l’Educació, Psicologia, Seguretat i Salut i Medi ambient, Salut, Ciències i Tecnologia i Activitat Física i Esport són les 9 àrees de coneixement en les quals s’agrupen els cursos.

Tots els cursos de postgrau de la Universitat, en un únic suport
A més de la seu de ADEIT, la guia pot trobar-se als tres campus universitaris (Blasco Ibáñez, Tarongers i Burjassot) en els expositors, displays i mostradors d’informació. També es trobarà en les oficines del Servef d’Arts Gràfiques, Felipe Rinaldi, Juan Llorens, Luis Oliag i Vila Barberá.

A més, pot consultar-se l’oferta de postgrau propi de la Universitat en: http://postgrado.adeit-uv.es/ 

Notícia publicada: 20/06/16