Inici / Notícies
NOTíCIES

Jornades de comptabilitat i tributació homologades per ICAC en ADEIT

Comptabilitat i tributació són dues dels elements clau en l’economia global del sector empresarial actualment. Conèixer i gestionar ambdós departaments formarà part de l’èxit d’una empresa recent eixida al mercat o del manteniment d’un negoci ja consolidat. Per això, la Fundació Universitat-Empresa ADEIT organitza dues jornades homologades pel ICAC per al mes de maig d’enguany. La primera d’elles serà la ‘Jornada d’Aplicació Pràctica de les Consultes del ICAC’ que tindrà lloc el dia 20 de maig i, la segona d’elles, serà la ‘Jornada d’Actualització sobre Novetats Tributàries i Comptables 2015-2016′ s’impartirà una setmana més tard, el 27 de maig.

La primera jornada es planteja amb l’objectiu principal d’informar a l’auditor de comptes sobre les consultes publicades en l’exercici 2015 des d’un punt de vista pràctic, ja que la part teòrica queda emplenada per part del ICAC mitjançant la publicació trimestral de consulta sobre comptabilitat i auditoria a través dels Butlletins Oficials de l’Institut de Comptabilitat i Auditoria de Comptes (BOICAC). Aquesta activitat tindrà una duració de 6 hores, de 9 a 15.

La segona jornada té l’objectiu d’analitzar i actualitzar les novetats tributàries i comptables de l’exercici 2015-2016 per a l’aprovació dels comptes anuals per part de la junta general de socis. Els principals temes a tractar seran els fets posteriors després del tancament comptable, el Registre Mercantil, la distribució del resultat, qüestions contractuals o qüestions tributàries. La jornada donarà començament a les 10 fins a les 14 hores en horari de matí i de 16 a 20 hores a la vesprada.

Ambdues jornades es desenvoluparan de forma presencial en les instal·lacions de ADEIT i seran impartides per Gregorio Labatut, professor titular de la Universitat de València i organitzador de les activitats.
En la segona activitat també participarà com ponent Antonio Martínez, llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials, Màster en Administració Financera i Tributària i tècnic de la AEAT. 

Tant la primera com la segona jornada donaran dret als assistents a un certificat i contaran amb l’homologació del ICAC.

Mes informació i inscripcions en:

Jornada d’Aplicació Pràctica de les Consultes del ICAC

Jornada d’Actualització sobre Novetats Tributàries i Comptables 2015-2016

Notícia publicada: 28/04/2016