Inici / Notícies
NOTíCIES

Adecco, Garrigues i Generali, empreses que ens visitaran al nostre pròxim Dilluns amb Ocupació

Adecco Group, Garrigues i Generali Seguros visitaran la Fundació ADEIT en la pròxima sessió de Dilluns amb Ocupació. En ella, les empreses explicaran què perfils són els més demandats dins de les les oportunitats laborals que ofereixen. La sessió està prevista per a dilluns que ve 26 de febrer a les 9 hores i finalitzarà passades les 12.30. Per a acudir, és necessari inscriure’s en la web d’ ADEIT.

Les sessions començaran a les 9 i finalitzaran passades les 12.30 hores a la Fundació ADEIT

Començarà Adecco Group, a les 9 hores, de la mà de Montserrat Martínez, directora de Servei d’Adecco. Martínez presentarà les oportunitats professionals d’aquesta consultora basada en la gestió de recursos humans. Amb més de 36 anys d’experiència en el mercat laboral espanyol, Adecco s’ha posicionat com un dels deu majors ocupadors i la tercera millor empresa per a treballar a Espanya i la primera en el sector dels RRHH, segons*Great Place to Work.

A les 11 hores, Garrigues oferirà una oportunitat de carrera professional als qui s’hagen graduat recentment en Dret, Dret + ADE, Dret i Ciències polítiques, Dret i Criminologia, ADE o Economia, així com a aquells que estiguen realitzant el Màster Universitari en Advocacia.

A les 12.30 hores, Generali Seguros, un dels principals grups asseguradors, present en més de 60 països, exposarà el seu pla de carrera professional per a joves universitaris ja que actualment es troba en un procés de selecció per al perfil d’Executiu/Assessor Comercial.

Finalment, hi haurà una conferència sobre les eixides professionals en el sector de l’assessorament fiscal i laboral per a pimes a les 16 hores. En aquesta xarrada es parlarà sobre el certificat universitari en la Gestió Fiscal i Laboral de l’Autònom que facilita els coneixements necessaris en els àmbits esmentats.

Què és Dilluns amb Ocupació?
ADEIT tracta de facilitar l’accés a l’ocupació als recentment titulats per la Universitat de València així com orientar-los en el seu futur professional a través del programa Dilluns amb Ocupació, en el qual s’ofereixen sessions informatives amb empreses, entitats i professionals de l’àmbit dels recursos humans per a donar a conèixer ofertes d’ocupació vigents, característiques de processos de selecció i de plans de carrera, i les possibles eixides professionals existents.

Inscripció en: Dilluns amb Ocupació 26 de febrer

Notícia publicada: 14/02/2018