Inici / Notícies
NOTíCIES

L’ aplicació de l’ordenament jurídic laboral i la seua visió pràctica, eix central d’un màster

Salari mínim interprofessional; noves directrius en la normativa comunitària; base màxima de cotització… en els últims anys s’han produït una sèrie de reformes laborals que obliguen als professionals de l’àmbit jurídic a una constant actualització dels seus coneixements. En aquest context, Jesús García Ortega, codirector del Màster Propi en Dret del Treball i de la Seguretat Social de la Universitat de València, alerta sobre l’escassa evolució d’aquesta branca específica del Dret: «A Espanya, el Dret del Treball, en la pràctica, compta amb vells vicis i costa molt evolucionar».

Aquesta formació, online, pretén aportar una visió pràctica i d’aplicació molt concreta de l’ordenament jurídic laboral.
Aquesta formació de postgrau de la Universitat de València pretén aportar una visió pràctica i d’aplicació molt concreta de l’ordenament jurídic laboral. Des de la direcció del màster se subratlla la voluntat que les persones que estudien aquest títol propi entren en contacte amb problemes i solucions jurisprudencials reals i coneguen els dubtes i interpretacions que se susciten al voltant de l’ordenament laboral en la realitat social.

YouTube Preview Image

Més informació i inscripcions:
Màster Propi en Dret del Treball i Seguretat Social

Notícia publicada: 29/11/2019