Inici / Notícies
NOTíCIES

El Màster Propi en Fotografia promociona als seus estudiants per tot el món

Lisboa, Rabat, Dublín, Burdeos, Toulouse, Múnich, Roma o Nueva York són algunes de les ciutats en les quals han exposat les seues fotografies les persones que han realitzat alguna de les tres edicions celebrades fins al moment del Màster Propi en Fotografia: Producció i Creació de la Universitat de València.

Fins a finals del pròxim mes d’octubre estarà oberta la preinscripció a la quarta edició d’aquest postgrau, que la Universitat organitza en col·laboració amb Espai d’art fotogràfic.

La promoció per tot el món dels seus estudiants, amb l’objectiu que puguen exposar tant nacional com internacionalment, és una de les característiques que fa únic a aquest màster en el territori espanyol. Any rere any, aquest curs treballa perquè els seus estudiants aconseguisquen obrir-se camí dins del món artístic i professional.

El màster, que es perllonga durant un any de durada, inclou la realització d’un projecte fotogràfic de caràcter pràctic o teòric, a partir d’un tema establit per la direcció del màster a l’inici de cada edició.

Els treballs del màster són avaluats posteriorment per un jurat, que tria un d’ells per a ser premiat per Espai d’art fotogràfic amb la producció de l’obra, la publicació del catàleg i la seua exposició en una sala de rellevància de València.

Més informació i incripcions

Notícia publicada: 25/10/2018