Inici / Notícies
NOTíCIES

Les emocions i els sentiments des de la perspectiva científica de la intel·ligència emocional

Les emocions i els sentiments tenen un paper fonamental en el benestar personal, psicològic i social. També en el rendiment, la competència i l’èxit, tant en el pla laboral, com en el professional i en el personal.
En una societat com la nostra, hipercompetitiva, es considera que l’èxit està directament associat amb la competència social i professional i l’estudi de les emocions i sentiments des de diferents perspectives teòriques i aplicades ha adquirit major protagonisme.
En relació a aquest tema, la Universitat de València compta amb el seu Màster Propi en Intel·ligència Emocional, i el pròxim curs presentarà la que serà la seua novena edició.

Aquest postgrau està dirigit a professionals de la salut, des de la perspectiva psicològica fins a la infermeria; tècnics sanitaris, professionals relacionats amb l’educació o dedicats a la relació d’ajuda (entrenament, orientació), professionals de l’àmbit social, professionals dedicats a les organitzacions (orientació laboral, RH, desenvolupament del talent), així com a qualsevol professional interessat en la intel·ligència emocional o la labor de la qual es desenvolupe a través de les relacions humanes.

D’un any de duració, aquest títol propi és integramente online i el seu temari aborda temes com les emocions, l’estrés, les emocions adaptatives o la intel·ligència creativa.

Més informació: Màster Propi en Intel·ligència Emocional

Notícia publicada: 25/06/2020