Inici / Notícies
NOTíCIES

La formació del candidat, clau per a la selecció de personal en les entitats bancàries

La recessió econòmica que ha patit l’economia mundial en els últims anys ha posat de manifest «errors molt greus» en la gestió i control dels riscos financers. Així ho ha afirmat Francisco Climent, director del Màster Propi en Gestió Bancària de la Universitat de València, qui assegura que la crisi «ha derivat en una concentració del sector bancari en poques entitats amb serveis molt localitzats i en una dràstica reducció d’oficines i personal».

Ara és el moment en què les entitats van a supervisar la formació prèvia en el procés de selecció dels seus futurs treballadors.
No obstant açò, «ara és el moment en què les entitats van a supervisar la formació prèvia en el procés de selecció dels seus futurs treballadors», – ha afirmat Climent – que insisteix en la preparació dels especialistes del present per a vetlar per una gestió responsable de les entitats de crèdit i assessorament financer.

En eixa mateixa línia, el professor titular del Departament d’Economia Financera i Actuarial de la Universitat de València ha destacat la premissa del màster que dirigeix, l’objectiu del qual és la preparació d’especialistes en la gestió bancària, fonamentalment referent a la banca al detall, sense descurar una visió de conjunt del funcionament de les entitats de crèdit. A més, insisteix, es fa «especial» recalcament en l’aplicació de la normativa del Banc d’Espanya com a supervisor nacional i del banc Central Europeu.

Màster Propi en Gestió Bancària

La docència combinada entre professionals i acadèmics «altament» qualificats és la clau per a garantir el «rigor» i la «qualitat» del Màster Propi en Gestió Bancària, que celebra enguany la seua trentena edició. Consolidat com un dels postgraus més longeus de la Universitat de València, va obtenir el premi Universitat-Societat del Consell Social de la Universitat l’any 2006 per la seua activitat formativa i va ser seleccionat per la Comissió Europea en 2014 com un dels deu programes d’estudi referents de bones pràctiques d’ensenyament pel que fa a les relaciones Universitat-Empresa.

Producte d’aqueixa col·laboració estan els acords per a la realització de pràctiques externes amb diferents entitats, amb la finalitat de que els estudiants puguen acostar-se al món laboral especialitzat en la gestió bancària. «Amb aquests objectius – afirma Climent – s’ha format a més de 700 estudiants que, en la seua majoria, ocupen llocs de responsabilitat en les principals entitats financeres espanyoles».

Més informació i inscripció en: Màster Propi en Gestió Bancària

Notícia publicada: 25/7/2017