Inici / Notícies
NOTíCIES

El Màster Propio en Protecció Civil i Gestió d’Emergències s’impartirà on line

 El Màster Propi en Protecció Civil i Gestió d’Emergències de la Universitat de València s’impartirà on line a partir del pròxim mes de gener en el seu 13ª edició. Serà a través del Centre de serveis E-learning de la Fundació ADEIT.

Aquest postgrau ofereix la formació necessària per a coordinar i gestionar les situacions de crisis, de manera que s’eviten o palíen les seues conseqüències.

Impulsat pel Departament de Dret Constitucional, Ciència Política i de l’Administració de la Universitat, està codirigit pel Centre Autonòmic de Coordinació d’Emergències de Coordinació d’Emergències de la Generalitat Valenciana.

La possibilitat de realitzar-ho on line –expliquen des de l’adreça del curs– permetrà que professionals dedicats a la protecció civil, així com a la gestió d’emergències puguen especialitzar o reciclar la seua formació i compatibilitzar el seu dia a dia laboral amb la realització del màster.

El curs es dirigeix a personal relacionat amb l’àmbit de la protecció civil des dels seus diferents angles

Concretament, el curs es dirigeix a personal relacionat amb l’àmbit de la protecció civil des dels seus diferents angles.

El quadre docent està compost per professors universitaris de diferents àmbits com a Dret Constitucional, Psicologia Social o Geografia, així com per responsables de la Generalitat València i de la Diputació de València en matèria de gestió d’emergències i protecció civil.

Es tracta d’una formació «específica i necessària», expliquen des de l’adreça del curs, que inclou qüestions com la legislació en l’àmbit de protecció civil, l’anàlisi de riscos naturals, tecnològics i antròpics, la planificació i intervenció davant els diferents riscos, els recursos d’intervenció o la tecnologia aplicada a la gestió d’emergències, entre altres temes.

Més informació i inscripció:
Màster Propi en Protecció Civil i Gestió d’Emergències

Notícia publicada: 19/10/2018